Ficklampor - Starka, kompakta och prisvärda

Starka ficklampor - kompakta och uppladdningsbara

- Vi på Voltsam inriktar oss på att sälja prisvärda, kraftiga LED-ficklampor för fritidaktiviteter och jakt. De flesta ficklamporna använder Li-ion-batterier för dess kraftfulla egenskaper, vår starkaste ficklampa ger nästan 1500 lumen, och några är även laddbara direkt med en USB-laddare och kräver därmed ingen separat laddare. Letar du efter en billig och stark ficklampa med bra kvalité så har du kommit rätt!

 

batterier för ficklampor

Laddningsbara batterier
- Givetvis har vi batterier till ficklamporna vi säljer. Det är i huvudsak Li-ion-batterier i storleken 18650. Vi har både oskyddade batterier avsedda för höga strömutag och batterier med inbyggd skyddskrets för urladdning/överladdning. Vi säljer också uppladdningsbara NiMH-batterier.

 

laddare för ficklampor

Batteriladdare
- Alla laddare vi säljer är avsedda för Li-ion-batterier i storlekarna 18650 och 26650. Den smartare av dom laddar även vanliga AA/AAA-batterier. Denna modell testar även kapaciteten på batterierna genom en urladdningsfunktion.

 

ficklampa för jakt

Ficklampor och tillbehör för jakt
- Vi har dessutom eftersökslampor och jaktlampor för jägaren, samt en del tillbehör som fästen till dessa. Några av våra vanliga ficklampor kan också användas för eftersök och jakt med de gröna och röda linser som vi säljer.

 

Tester av våra produkter
- Voltsam testar allt vi säljer plus en hel del till. Detta för att vara säker på att vi säljer rätt saker mest prisvärt. Som grädden på moset så lägger vi ut våra testresultat som alla våra besökare får ta del av. Här finns inte bara våra produkter, utan även andra märken som vi har köpt in och testat men som av en eller annan anledning inte höll måttet och därför inte hamnade i vårt sortiment. Vi har i vårt test av ficklampor även testat andra lampor som finns på marknaden, bara för jämförelsens skull.

Test av ficklampor