Om oss

 

Vi

VoltsamHB
Sädesärlevägen 9
47160 Myggenäs
Tfn: 070-6614701
Org.nr:
969783-0884

Voltsam är ett litet familjeföretag som drivs av Maria och Kent. Det hela började med ett begynnande intresse för LED-ficklampor som resulterade i att det köptes en massa olika modeller från kinesiska butiker i testsyfte. Tanken var från början att driva en testsajt där alla dessa kinesiska varianter av ficklampor skulle få bekänna färg och även jämföras med de som säljs i diverse varuhus.

Vi insåg dock snabbt att det inte finns så mycket att välja på om man vill ha en kraftigare ficklampa. Det vill säga om man inte vill lägga tusenlappar på en märkeslampa. Därför beslutade vi att öppna en webshop där vi erbjuder marknaden prisvärda och starka ficklampor som alternativ till svindyra märkeslampor. Genom att kombinera detta med vårt intresse av tester och teknik så vill vi ge ett mervärde till alla våra kunder genom att alla testresultat, vare sig det gäller tester av ficklampor som batterier, publiceras här på vår hemsida. Vi försöker att alltid vara objektiva i våra omdömen och bäst lyckas vi med detta genom att vi helt enkelt inte säljer sånt som i testerna inte visar sig hålla måttet.

Vi uppmanar alla att höra av sig till oss om ni har några frågor. Men eftersom vi har vanliga jobb utöver vår webshop så är det säkraste sättet att nå oss genom att fylla i webformuläret.